Beste website bezoeker,


Hartelijk welkom bij www.intveld.com. Op deze site staat een aantal trainingen op het gebied van organisatie, management en medewerkers. Trainingen die ondersteunend zijn aan het dagelijks handelen van de managers. Aanvullend vindt u twee speciale producten op het gebied van vaardigheden voor jonge managers.
Voor de laatste ontwikkelingen op gebied van trainingsproducten zie
onder "nieuws"

In 't Veld Management Support B.V. brengt deze producten in samenwerking met andere organisaties. Het is een kenmerk van In 't Veld Management Support B.V. om producten samen te stellen met andere externe toeleveranciers. Door de hoge kwaliteitseisen, die als norm gehanteerd wordt, blijven de producten steeds actueel. De standaard producten zijn alleen als leidraad aanwezig bij het oplossen van de vraagstukken van organisaties.

De trainingsproducten zijn inhoudelijk gebaseerd op de visie dat de managers, die bepalers en bewakers zijn van de cultuur van de organisatie. Hun gedrag en communicatie zijn het voorbeeld voor de medewerkers.

De producten Masterclass en StarClass zijn de uitkomsten van bijeenkomsten, ervaringen bij trainingen en individuele gesprekken met directieleden, waarbij het hoofdthema was:

Hoe krijg ik getalenteerd personeel binnen mijn bedrijf, hoe begeleid ik deze mensen en hoe kan ik ze behouden?

De Masterclass is het model, dat voorziet in het werven, op- en begeleiden van jonge managers. Dit model kan op zeer verschillende manieren in de markt worden geplaatst en is zeer aanbevelenswaardig voor bedrijven, die graag een beperkt aantal managementtrainees willen plaatsen, maar over onvoldoende tijd en capaciteit beschikken voor de implementatie hiervan.

De StarClass gaat er van uit dat jonge academische of HBO mensen in managementfuncties onvoldoende praktisch geschoold zijn op gebied van leiding geven. Deze vaardigheden worden hun geleerd door middel van theorie en praktijk, waarbij het accent grotendeels op de praktijk is gelegen van zowel eenvoudige praktische zaken tot "grensverleggende" omstandigheden. De Masterclass en StarClass staan apart beschreven op de website en voor ge´nteresseerden de moeite waard om te lezen.

Ik wens u veel plezier met het lezen van de andere pagina's.
Met vriendelijke groeten,

Frans in 't Veld, Directeur.


In 't Veld Management Support BV is ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer: 37079519