Organisatie


In 't Veld Management Support B.V. is opgericht in 1992 door Frans in 't Veld. Als manager is hij ruim 20 jaar werkzaam geweest in de zakelijke en financiŽle dienstverlening. ( makelaardij, bank en verzekeringen). Gedurende deze tijd heeft hij zich beziggehouden met veranderingsprocessen binnen de organisaties. Vanuit de praktische kennis die hij daarbij heeft opgedaan is hij gestart met zijn "Management Support". De achterliggende gedachte daarbij is, dat veel veranderingsprocessen in gang worden gezet, maar onvoldoende effect opleveren omdat bij de implementatie de verschillen ontstaan. Centraal in elk proces staat nog steeds de manager. Hij is de bepaler en bewaker van de cultuur van de onderneming. Zijn gedrag en communicatie zijn de zichtbare uitingsvormen daarvan. Deze uitingsvormen zijn vaak gekoppeld aan de fase waarin de organisatie zich bevindt. Door nu juist het accent te leggen op het handelen van deze managers heeft in 't Veld een aantal producten ontwikkeld. Producten die elke manager moet aanspreken die dagelijks geconfronteerd wordt met veranderingen, verbeteringen of vernieuwingen.

Sinds 1998 worden er externe bedrijven betrokken bij de uitvoering van trainingen. Deze bedrijven zijn toeleveranciers op gebied van:
 

Acteurs
Zij worden ingezet voor het neerzetten van de dagelijkse situaties of het uitbeelden van verschillende persoonlijkheden en hun gedrag. Ook spelen zij de klanten bij mystery shopping, assessment en acquisitiegesprekken.

Zen
Niet als levenswijze, hoewel dit wel mag natuurlijk, maar als ondersteuning bij het handelen in situaties die niet dagelijks voorkomen. Hierbij moet gedacht worden aan het omgaan met eigen emoties, het aanleren van vaardigheden op gebied van omgaan met stress en spanning of het leren omgaan met moeilijk gedrag.

Freelance medewerkers
Deze medewerkers beschikken over speciale vaardigheden op gebied van " een op een" coaching, loopbaanbegeleiding, opzetten van personeelssystemen, werving en selectie of intervisie